Ökade utsläpp från vägtrafiken – debatt

Idag debatterade jag de ökade utsläppen från vägtrafiken. Vilka nya åtgärder föreslår klimatminister Isabella Lövin (MP) och regeringen utifrån det faktum att vi inte kommer nå vårt klimatmål om minskade utsläpp från transportsektorn med 70 procent senast 2030. Dessvärre var Lövins svar i mångt och mycket en blåkopia på 73-punktsöverenskommelsen med C och L. Jag fick inte heller ett tillfredsställande svar på min fråga om Lövin av klimatskäl var beredd att stoppa motorvägsbygget Tvärförbindelse Södertörn. Men ett icke-svar är ju också ett svar. Se debatten här.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Ökade utsläpp från vägtrafiken – debatt”

  1. […] öka utsläppen rejält. Vänsterpartiet har protesterat mot det här i Haninge, i regionen och i riksdagen. Vänsterpartiet är nu de enda i Haninge kommunfullmäktige som är emot […]