Vänsterpartiet framåt

I dagens opinionsundersökning går Vänsterpartiet framåt. 6,9 procent är visserligen långt från det jag tycker borde vara vårt mål, men det är ändå ett glädjande besked om att fokus på partikongressen gör att vi växer. Nu får vi fortsätta att berätta om våra framtida klimatsatsningar, att vi är Sveriges mest feministiska parti och att vi kommer stoppa det storebrorssamhälle som håller på att byggas upp med FRA, Ipred, Acta m m. På så sätt kommer vi fortsätta växa.

De rödgröna leder rätt betryggande. Två procentenheter är trots allt rätt klart. Varför väljer Expressen och andra att vinkla det negativt får man fråga dem om…

2 reaktioner på ”Vänsterpartiet framåt

  1. Jag oroas ordentligt över de besked som kommer i FRA frågan ifrån den rödgröna oppositionen. Detta är för mig en ödesfråga för sverige och vår tids största demokratistrid som inte kan förloras.

    Senaste budet ifrån S är att FRA-lagen inte alls kommer att rivas upp direkt vid en oppositionsseger utan att man istället ska gräva ner sig i en utredning medan FRA-lagens förgiftande av det fria ordet och den fria tanken fortätter att förgifta sverige och vidga klyftan mellan en hel generation och staten fortgår, tills vidare.

    Är det fortsatt riv upp, gör om, gör rätt, eller är det numera gör inget, fundera, gör kanske något?

  2. Ja, det är riv upp som gäller. Det är iaf vänsterpartiets linje, och ska vara hela oppositionens. Vi kommer fortsätta att driva på. Lita på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s