Erlandsson vill inte debattera

Nu har jag tillslut fått svar från jordbruksminister Eskil Erlandsson (C) med anledning av min utmaning till debatt om pälsindustrin och djuren i stort. Eller, Erlandsson själv svarar inte, men genom en sekreterare får jag beskedet att han inte kan. Det var synd och det var ett klart besked om hur viktigt han, Centern och den borgerliga regeringen tycker att en politisk djurdebatt är. Inte viktigt alls!

Efter detta blir det ännu uppenbarare att det bara finns ett alternativ för djuren: De rödgröna, gärna Vänsterpartiet.

2010-09-16, 14:12

Hej,

Tack för din inbjudan till jordbruksministern om att medverka i debatt om djurpolitik. Tyvärr finns det ingen möjlighet till detta nu, på grund av ministerns fulltecknade kalender, och vi måste därför tacka nej.

Vänliga hälsningar

Ann-Carine Lyckhagen
_____________________________________
Assistent Politiska Ledningen
Jordbruksdepartementet
Fredsgatan 8,  SE-103 33 Stockholm

3 reaktioner på ”Erlandsson vill inte debattera

  1. Ping: Marie Lindén och Sören Kviberg lyfte skola, bostäder, kollektivtrafik och sjukvård när de talade i Nordstan « Jöran Fagerlund

  2. Blev mycket glad när jag upptäckte en vänsterpartist med så stor inblick i klimat- och djurfrågor. Var först inne på att rösta på miljöpartiet, men tycker nog att ni vänsterpartiester vågar vara mer radikala och säga rakt ut vad ni tycker, ge klara besked, inte bara om populära frågor, utan även om sådant som det stigmatiserade köttifrågasättandet, djuruppfödning osv. Precis vad jag hade letar efter inför valet. Du har min röst på söndag!

  3. Ping: Tweets that mention Erlandsson vill inte debattera « Jens Holm -- Topsy.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s