Erlandsson, dags att debattera djuren

Ikväll har TV4 avslöjat nytt djurplågeri på svenska pälsfarmer. Bilderna kommer från Djurrättsalliansens filmande på farmer nu under september. Jordbruksminister Eskil Erlandsson (C) beklagar som vanligt vanvården. Men i själva verket är Erlandsson en del av problemet. Det är han som lade ned Djurskyddsmyndigheten, hans parti röstade mot det rödgröna förslaget från 2006 om att förbjuda pälsindustrin och under Erlandssons tid har antalet djurskyddskontroller halverats.

Detta och mycket annat har jag velat debattera med honom. Erlandsson kan ange tid och plats, jag kommer. Men Erlandsson vill inte ens svara på debatterbjudandet. Törs inte Erlandsson debattera djur? Idag tar jag upp detta på Sourze.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Erlandsson, dags att debattera djuren”

 1. Profilbild för Nathalie
  Nathalie

  Det är så bra att du tar upp dom här frågorna och för dom mot ljuset! Det kändes tryggt när Ohly sa något i stil med att ”vänstern har Jens Holm och han får oss aldrig att glömma de viktiga djurskyddsfrågorna”. Det känns som om vänstern har den bästa miljö och djurpolitiken. I de övriga frågorna håller jag också med. Därför lägger jag och min sambo vår röst på Vänstern på söndag. Få aldrig ditt parti att glömma alla djurrättsfrågorna. Om ni vinner valet så hoppas jag att ni som lovat verkligen tar och avskaffar den där pälsnäringen till att börja med. Minkarna lider, farmerna bryter mot djurskyddslagen och alliansen har svikit minkarna. Det är guld värt att de rödgröna (MP och V) står på djurens sida i många frågor! Hoppas att V och MP kan få över Sossarna på sin sida när det gäller vargarna också! Lycka till i Valet!!

 2. Profilbild för jens
  jens

  Hej Nathalie
  Stort TACK!
  Jag lovar att vi kommer kämpa för djuren.
  Fråga: När sa Ohly det?

  mvh jens

 3. […] Emil Broberg, Jinge, Ali Esbati, Jerker Nilsson, Alliansfritt, Jens Holm, Jonas Sjöstedt, Kaj […]