Största pälsfarmen lika illa

För de som kanske trott att pälsavslöjandena bara har rört ett fåtal misskötta pälsfarmer kan TV4 och Djurrättsalliansen idag avfärda detta.  Idag har de nämligen avslöjat omfattande missförhållanden på Sveriges största pälsfarm som drivs av Stefan Andersson i Skåne (se också DN).

Andersson är dessutom inte vem som helst. Han är inte bara den störste uppfödaren i landet, han är också styrelseledamot för Sveriges pälsdjursuppfödares riksförbund. Han har också tidigare uttalat sig kritiskt mot de farmare som vanvårdat sina djur. Nu avslöjas han själv som lika illa kålsupare.

Hur mycket mer ska avslöjas innan jordbruksminister Eskil Erlandsson kryper till korset och förbjuder pälsindustrin?

AB


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Största pälsfarmen lika illa”

 1. […] stoppas. Kaj Raving (V) Rikdagskandidat Jens Holm har skrivit en rad bra inlägg om detta: Största pälsfarmen lika illa , Erlandsson bluffar om minkarna, De borgerliga skar ned på djurkontrollerna, Päls – […]

 2. Profilbild för fredrik

  Borgare erkänner inte att de har fel, de skyller på S. Eller Stalin.

 3. Profilbild för Lidingö
  Lidingö

  Var det ett avdrag eller ???
  Lämna in Mona 😉