Om inte vi, vem? Nu i handeln

Omintevivem_omslag_bild_litenFrån och med idag kan du köpa min bok ”Om inte vi, vem? Politiken som räddar klimatet och förändrar vänstern”. Köp den i en bokaffär, från Sjösala förlag, Adlibris, Bokus eller nån annan som säljer den. Jag hoppas den kan bidra till att vänstern formulerar en vision om det hållbara, rättvisa och jämställda samhälle som vi behöver bygga. Boken avslutas med mitt Omställningsprogram för vänstern. Det finns med andra ord mängder med saker att göra för att skapa ett bättre samhälle. Nu kör vi. För om inte vi, vem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s