M = Miljonärer som Mörkar

Trots Europarådets uppmaning vägrar den moderatledda regeringen att införa öppenhet kring bidrag till de politiska partierna. Flera av partierna, V, MP, S, FP och C, redovisar frivilligt bidrag till partikassan. Men Moderaterna vägrar. Moderaterna är det parti som enskilt får mest donationer från företag och privatpersoner. Under 2000-talet har man tagit emot över 80 miljoner kronor. 30 miljoner bara till förra valrörelsen.

Hur påverkar det Ms politik? Hur hanterar man särintressen, utnämningar och annat? Om det kan vi bara spekulera, för någon öppenhet finns inte hos Moderaterna.

Men uppenbarligen är Moderaterna bra på att betala tillbaka. Nästan 80 procent av de svenska miljonärerna stödjer Moderaterna.

Jonas Sjöstedt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”M = Miljonärer som Mörkar”

 1. Profilbild för Johan
  Johan

  Och hur mycket får de Rödgröna? Sossarna får bara via LO 40 miljoner som LO anslutna tvingas betala. S= Miljonärer som mörkar ?

 2. Profilbild för Jens Holm
  Jens Holm

  Den stora skillnaden är ju att S och de rödgröna är öppna med sina gåvor samt att M får så mycket mer.

 3. […] Moderaterna är miljonärernas parti, det vet vi redan. Som jag har berättat tidigare kommer hela 80 procent av Sveriges miljonärer att rösta på Fredrik Reinfeldt. Det var […]