Älska valspurten

Opinionsundersökningarna svänger som bekant fram och tillbaka. Den senaste Sifon såg inte bra ut för de rödgröna. Undersökningen innan visade på att de rödgröna är på frammarsch. Det enda vi kan säkert veta är att valet avgörs här och nu, de kommande fyra veckorna innan den 19 september.

Det varje vänsterpartist borde veta är att Vänsterpartiet är det parti som växer mest i valets slutskede. Enligt SOM-institutets genomgång (sid 215) av valspurterna sedan 1956 och Aron Etzlers ledare är V bäst, följt av MP och KD. Detta borde ge oss alla vänsterpartister råg i ryggen: Nu kan vi bara växa!

”Ut och vinn valet”. Så avslutar Jonas Sjöstedt sin krönika i senaste Flamman. Helt rätt. Från och med idag är jag inte pappaledig längre. Nu är det valrörelse för Vänsterpartiet och en rödgrön valseger som gäller.

Kom gärna på vårt torgmöte på Medborgarplatsen idag kl 15.00


Publicerat

i

av