Nyhetsbrev 2019-04-26

Vårbudget, infraplanaring, Malin Björk, klimatet, Fredrik Reinfeldt, strejkrätt, hyckleri, Jerusalem, Jonas Sjöstedt, 1 maj, fyrstegsprincipen, öronmärkning, Norrtälje, EU. Läs mitt senaste nyhetsbrev: Nyhetsbrev Jens Holm 2019-04-26


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Nyhetsbrev 2019-04-26”

  1. Profilbild för jmlikhetsanden

    Du skriver bankerna (pluraiis) men det är väl riksbanken som ser till att det finns pengar i landet. Det är ju trots allt inflation ca 2% och då behövs det mer pengar i omlopp. Detta är väl knappast ett problem. Det är skatterna och omfördelningen av pengar i ett land som måste vara rättvist.
    Är det verkligen sant att Reinfelt och Borg slutade att köpa falafel för att det var palestinska flyktingar som drev restaurangen?