God jul 2014

Nu är det jul igen. Den bästa julen jag skulle kunna få vore en där vårt samhälle rörde sig i rätt riktning. Där klyftor minskar, där alla barn gick i lika bra skolor (och inga vinster försvann från verksamheten), där vi skapar många nya jobb, där alla som kommer hit från andra länder är välkomna och snabbt integreras i samhället, där Sverige är en progressiv röst i världen och där samhället successivt ställs om till hållbarhet. Utopiskt? Jag tycker inte det. Med politiska beslut kan man ändra på det mesta, så även med de utmaningar som finns i Sverige och världen julen 2014.

Men än så länge är det en bit kvar till min julvision, kan man lugnt konstatera. Men det är därför jag finns i riksdagen; för att göra vårt samhälle bättre.

Med dessa kortar rader vill jag passa på att önska alla mina läsare en riktigt god jul.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”God jul 2014”

  1. Profilbild för Sol
    Sol

    Jens angående din text på supermiljöbloggen så hade pengarna hade funnits till miljön efter att repatrieringen gjorts =)

    Massinvandringen är inte försvarbar ur ett miiljöperspektiv det vet du =)

    Radiotips http://www.motgift.nu =)