Kvinnodagen

Jag hoppas att så många som möjligt slutar upp idag och högtidhåller en av årets viktigaste politiska dagar, Internationella kvinnodagen. Tyvärr finns det fortfarande så många orättvisor mellan kvinnor och män att det är viktigt att uppmärksamma detta med en särskild dag. Själv kommer jag delta i Vänsterpartiets högtidhållande kl 13.00 idag vid Sergels torg, bland annat tillsammans med Rossana Dinamarca, vår nya feministiska talesperson och Jonas Sjöstedt, vår ordförande. Kom gärna dit!

Mer om Vänsterpartiets aktiviteter idag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Kvinnodagen”

  1. Profilbild för Peter
    Peter

    ”Tyvärr finns det fortfarande så många orättvisor mellan kvinnor och män”. Ja, att kvinnors våld mot män inte jämställs med mäns våld mot kvinnor, att män oftare förlorar vårdnadstvister, att det är betydligt fler kvinnor på universitet/högskola och att
    många kvinnor hindrar män att ta ut en jämställd föräldraledighet.