Högerpartiet SD

Det här visst vi redan, men nu får vi veta det igen: Sverigedemokraterna är ett rent och skärt högerparti. I nio omröstningar av tio i riksdagen röstar de med de borgerliga partierna. Jag ser det varje dag; hur de agerar i utskottet, hur de röstar och vad de säger i kammaren. Det här visar en undersökning som TT har gjort. En undersökning som stämmer väl överens med den sammanställning över SDs agerande som Socialdemokraterna tidigare tagit fram. Där röstade SD med högerpartierna i 91 procent av omröstningarna.

Vad Jimmie Åkesson än påstår är SD ett tvättäkta högerparti.

Expressen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Högerpartiet SD”

  1. Profilbild för Johnny Puma

    Därför behövs det hjältar som du som tillför lite politiskt potens… Du är så jävla bäst!

  2. Profilbild för Jens Holm
    Jens Holm

    Tack, tack.