Gott nytt år!

Låt oss hoppas att 2011 blir bättre. Bättre för vårt hårt sargade planet: Bättre för klimatet, den globala rättvisan och för djuren. För mig har 2010 varit ett häftigt år. Det var året då jag kom in i riksdagen. Spännande, men med hårt och ansvarsfullt arbete. Jag hoppas att 2011 fortsätter på samma tema; med mycket politiskt arbete.

2011 ska bli året då jag tillslut springer SaharaMarathon. Den 28 februari går startskottet vid flyktinglägret El Ayoun, i sydvästra Algeriet. Förhoppningsvis springer jag på en tid under fyra timmar. Ja, det här blir mitt nyårslöfte.

Gott nytt år till alla!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Gott nytt år!”

 1. Profilbild för john h
  john h

  Grymt!
  Lycka till med Sahara.

 2. Profilbild för Michael Myrseth
  Michael Myrseth

  Jens, nu får du börja skriva igen! Vi behöver dig!

 3. Profilbild för Jens Holm
  Jens Holm

  Jo, det har du ratt i. Ar just nu pa resa och har haft svart att skriva. Men snart kommer jag igang igen. Lovar…