Gott nytt år!

Låt oss hoppas att 2011 blir bättre. Bättre för vårt hårt sargade planet: Bättre för klimatet, den globala rättvisan och för djuren. För mig har 2010 varit ett häftigt år. Det var året då jag kom in i riksdagen. Spännande, men med hårt och ansvarsfullt arbete. Jag hoppas att 2011 fortsätter på samma tema; med mycket politiskt arbete.

2011 ska bli året då jag tillslut springer SaharaMarathon. Den 28 februari går startskottet vid flyktinglägret El Ayoun, i sydvästra Algeriet. Förhoppningsvis springer jag på en tid under fyra timmar. Ja, det här blir mitt nyårslöfte.

Gott nytt år till alla!

3 reaktioner på ”Gott nytt år!

  1. Jo, det har du ratt i. Ar just nu pa resa och har haft svart att skriva. Men snart kommer jag igang igen. Lovar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s