Gör som Stellan Skarsgård

Att Moderaterna är miljonärernas parti, det vet vi redan. Som jag har berättat tidigare kommer hela 80 procent av Sveriges miljonärer att rösta på Fredrik Reinfeldt. Det var miljonärsmagasinet Le Connoiseur som hade undersökt det. Nu har de hemlösas magasin Situation Sthlm frågat sina försäljare vilka de ska rösta på (se senaste numret, papperstidningen). Bland dessa är det 0 procent som röstar på Reinfeldt, 0 procent på Centern, men över 70 procent på de rödgröna. Vänsterpartiet är störst, 29 procent.

Konstigt? Nej Moderaterna är miljonärernas parti. Vänsterpartiet och de rödgröna tar ansvar även för de som har det tuffast, de som inte har någon bostad.

Om inte det övertygar. Lyssna på Stellan Skarsgård när han berättar varför han ska rösta på de rödgröna (AB). Oj, vad bra! De borgerliga säljer ut Sverige, det är oacceptabelt. Jag instämmer!

5 reaktioner på ”Gör som Stellan Skarsgård

  1. Pingback: Sälj ekologisk hämtmat vid förskolorna och skolorna i Göteborg « Jöran Fagerlund

  2. Rödgrönas valrörelse stinker, full av valfusk och nu släpar de fram ”kändisar” som pekar finger och berättar för valboskapen hur de ska rösta….
    Anser rödgrön röra att folk ska lyssna på Hänt i veckan folket ?

    Tvi.

  3. hmmmmmmmmm varför tror du folk som säljer den tidningen röstar på vänster? och de som är miljonärer på reinfelt. Det behöde det inte göras någon undersökning för. Ni vill ha penger o miljonärerna behålla mer. Enkelt som fan. är sååååååå trött på vänstertjafs. De som pga sjukdom inte kan ska såklart ha hjälp men de som är lata ska ha en stor spark i röven. Jag vill inte föda folk som vägrar ta de jobb som finns. Varenda gång jag går på mc donald söker de folk. Gå ner från era höga hästar o starta o bidraga till den välfärd ni pratar så mkt om. o sluta gälla som småflickor.

  4. Finns ordet självkritik, självrannsakan i en vänsterpartist ordförråd? Alltid någon annans fel. Jag blev inte läkare…… skolans fel. jag blev brottsling…. polisens fel. jag får inte massa pengar insatt på kontot utan att jobba….. Högerns fel. Sen att jag under skoltiden antingen inte var där eller inte brukade allvar har inte med saken att göra Och att jag stal som en korp har inte heller med saken att göra o att jag inte vill jobba har inte med saken att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s