Reinfeldt, går du att köpas för pengar?

Idag talar både statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och jag i Jakobsbergs centrum. Jag vill då har ett svar från Reinfeldt om de stora partibidrag som Moderaterna tar emot. Sedan 2001 har Moderaterna tagit emot över 80 miljoner kronor från privatpersoner och företag.

Jag tycker att det är hög tid att Fredrik Reinfeldt redovisar vilka som finansierar Moderaternas valkampanj. Eller kan det vara så att han inte vill berätta det för att det kan avslöjas att han faktiskt låter sig påverkas av mäktiga ekonomiska intressen?

Det har också förekommit medieuppgifter om att gåvogivare som donerat stora belopp får träffa statsministern och andra ur Moderaternas partiledning. Om det är på det viset är det extremt upprörande. Då innebär det faktiskt att Reinfeldt går att köpas för pengar.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Reinfeldt, går du att köpas för pengar?”

  1. Profilbild för Samuel Karlsson

    Om jag förstått det rätt så finns det en majoritet i riksdagen att alla partier ska redovisa var de får sina pengar ifrån. Så tror du att vi efter valet kan få igenom det? Eller kommer t.ex Moderaterna att påverka sina alliansvänner att rösta emot det?

  2. […] Alliansfritt, Emil Broberg, Ali Esbati, Jens Holm, […]