Tre värdiga alternativ

Hur kul verkar det att se en gyminstruktör gifta sig med Sveriges största bidragsmottagare? Nej, då sitter jag hellre på en pinnstol och stirrar in i en solkig tapet än att bli en del av den rojalistiska yran. Men så tråkigt behöver man inte heller ha. Se, här tre tips på vad du kan göra för att slippa bröllopet.

1. 13.30 Nederländerna – Japan, bänkad framför TVn eller på sportbaren. Inget bröllop.
2. 16.00 Ghana – Australien,  bänkad framför TVn eller på sportbaren. Inget bröllop.
3. 20.30 Kamerun – Danmark, bänkad framför TVn eller på sportbaren. Inget bröllop.

Fotboll är den verkliga folkfesten! Dessutom slipper man det annalkande ovädret.

Själv ska jag dessutom hinna klämma in en grillfest med Vänsterpartiet Vita bergen. Räkna med republikanska ränksmiderier.

Förresten sa jag ju tidigare att ju mer media rapporterar om kungalarvet, desto mer kritiska blir svenskarna. Trenden håller i sig. I DN idag konstaterades att raset för kungafamiljen håller i sig. Snälla, befria dem från bördan att upprätthålla en otidsenlig, unken och odemokratisk tradition. Republik nu, tack!

Fagerlund


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Tre värdiga alternativ”

  1. Profilbild för Johannes

    Helt rätt, Jens. Fotboll finns faktiskt som ett redigt bra altenativ (VM kom lägligt!), dock har jag ändå svårt att koppla bort den här sjuka monarkin och dess bröllop. Men man får ju göra vad man kan helt enkelt. Jag hoppas för allt i världen att monarkin försvinner så fort som möjligt!

  2. Profilbild för Catarina

    För min del är det enkelt. Min mormor fyller 95 år och det är åtminstone 30 stycken som slopar bröllopslarvet för att komma till det firandet. Hoppas verkligen inte TVn kommer att stå på, men skulle knappast tro det. och om den gör det,är det väl nån som vill se fotbollen. Mormor bryr sig nog inte om vare sig det ena eller det andra.