Fokus på V

Vanligtvis sansade och initierade Annika Ström Melin har idag ett lätt magsurt inlägg på DN om att Lars Ohly syns överallt i media.

Men hon har helt rätt i att det är en hel del fokus på Vänsterpartiet just nu. Vinkeln är ofta kritisk och med budskapet att Vänsterpartiet är annorlunda. Det är bra. När andra partier är otydliga i pigdebatten eller i frågan om kriget i Afghanistan är Vänsterpartiet tydliga. När de flesta partier accepterar privatiseringar och avregleringar säger vi klart och tydligt nej till det och vill ha ökade satsningar i välfärden.

Lars Ohly upprör en och annan. Det är precis så det ska vara. Ett fortsatt fokus på V bådar gott inför valet.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Fokus på V”

  1. […] 1, SvD, 1, 2, AB, Jens Holm, Agenda 29 min in i […]