Kampen om Acta går vidare

Tack till alla som slöt upp vid Mynttorget och vår Actamanifestation idag. Som bekant har vår regering, efter påtryckningar från EU, hemligstämplat så gott som allt av det material som jag hittills fått ut om Acta.

acta_klagan.jpgIgår överklagade jag hemlighetsmakeriet och enligt justitiedepartementet kommer justitieminister Beatrice Ask fatta beslut om två veckor huruvida sekretessen ska behållas eller om man ska släppa på den. Sker det senare är det en smärre revolution.

Kampen går vidare, helt enkelt.

DN. Studio ett.

2 reaktioner på ”Kampen om Acta går vidare

  1. Din jävla idiot.Bor du själv i en förort med mycket flyktingar?Varför ska vi ta in fler flyktingar när vi inte ens har råd att ta hand om våra äldre?Varför kan vi inte ha folkomröstning om detta?Kan inte ni som vill ta hit flyktingar betala mer skatt.Du vet inte ett jävla skit,invadrarna själva vill inte heller ha hit mer flyktingar då många av dom som redan är här varken har bostäder lr jobb.Hoppas vi ses nån dag.

  2. Carl:
    Jag är uppväxt i en förort med mycket ‘flyktingar’, med vilket jag antar du menar invandrare. Jag är ju inte säker på att alla var flyktingar, men jag kanske inte var en lika god kommunikatör som du.
    Det fick mig inte att skriva hotfulla inlägg till politiker i bloggar. märkligt hur olika människor med liknande ursprung kan vara, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s