Tillbaka i Bryssel igen

Är tillbaka i Bryssel igenom efter ett 17-timmarsbesök hemma i Sverige med: föredrag hos Westander, träff med kompisar, Reachdiskussion hos Greenpeace och intervju med Metro. Intressant att läsa i tidningarna om borgerliga ministrar som skattefuskat och smitit från tv-licensen. Kan inte låta blir att tycka att det är märkligt att den hårda granskningen av borgarna kommer nu e f t e r att de har vunnit valet, medan sossarna hängdes ut under hela valrörelsen. Så kan det gå.

Har skrivit under några upprop de senaste dagarna. Gör det gärna du också:

Afrikagruppernas till stöd för bromsmedeciner och mot Tripsavtalet.

Djurens rätts, till stöd för djurskyddsmyndigheterna, som borgarna hotar att lägga ned (låt de inte få göra det!). Se också bannern till höger.

Och en mot Storbritanniens kärnvapenbestyckade ubåtar, de s k Tridentubåtarna i Faslane. Jag hittar inte länken just nu, men den kommer upp inom kort. Troligen kommer en civil olydnadsaktion göras inom kort med bland annat svenskar. Lycka till!

Detta läggs in den 17/10: Nu har jag hittat länken mot Tridentubåtarna. Skriv gärna under!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Tillbaka i Bryssel igen”

  1. Profilbild för Raleigh

    Good afternoon. All that is human must retrograde if it does not advance.
    I am from India and learning to read in English, give true I wrote the following sentence: ”In body, radiosensitizers are torn to assist the blood and glands reddening a influenza against the element.”

    With love :p, Raleigh.