Nyhetsbrev 2021-10-22

Einár, COP26, bilprovningen, miljökontroll, Stefan Löfven, klimathearing, cykelinfrastruktur, tåg, Tomas Eneroth, skattebefrielse, klimatmål, kollektivtrafiken, ekocid, Per Bolund, klimatdebatt. Läs mitt nyhetsbrev.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Nyhetsbrev 2021-10-22”

  1. Profilbild för hans ryttman

    Du skriver om ekocid. Det första som borde förbjudas är jakten på rovdjur. Rovdjuren är en förutsättning för att få en balans i vår fauna. I dag finns inte det naturliga urvalet som gynnar den biologiska mångfalden. För att alla djur ska kunna leva i sina naturliga miljöer och bete sig naturligt måste också skogarna bli mer naturliga utan hyggen.

  2. Profilbild för jensholm

    Hans, du har en stor poäng. Vänsterpartiet vill ha ett skogsbruk som är mer på våra ekosystems villkor. Idag är det bara produktionsintresset som styr, ohållbart.