Då går vi till val

Annie Lööf (C) backar nu från marknadshyrorna. Det är en stor seger för Vänsterpartiet. Vi stoppar ett systemskifte inom bostadspolitiken. Tre miljoner hyresgäster slipper vara rädda för chockhyreshöjning.

Men Centerpartiet tror att de istället ska få gigantiska skattesänkningar (bl a för de rikastes aktiespekulation) som kompensation. Annie Lööf fortsätter att leva i sin egen bubbla där C ska få allt. Men så kommer det inte bli. Marknadshyrorna har vi stoppat och jag tror att det finns goda förutsättningar för att Stefan Löfven kan regera vidare med ett nytt politiskt underlag. C kommer behöva krypa till korset igen.

Men om det inte blir så går vi till extraval, och det har vi i Vänsterpartiet inget emot. Vi står väl rustade. Högtalaranläggningen är laddad, affischerna går snart till tryck och vi har tusentals nya medlemmar.

Senast på måndag vet vi hur det blir med den saken.

Men först firar vi midsommar och den svenska fotbollsbragden. Att vinna gruppen före Spanien – ja, det är en bragd.

Ha en fin midsommar!


Publicerat

i

av

Etiketter: