Arlandastoppet var en bluff

Då fick vi det svart på vitt – Miljöpartiets löfte om en regeringsöverenskommelse om ett stopp för Arlandas expansion finns inte. Det framgår i Ibrahim Baylans (S) svar till mig. Däremot vill Swedavia själva de närmaste åren inte expandera Arlanda. Ska vi tolka det som att det inte händer nåt under mandatperioden? Bra, men räcker inte. Arlanda ska inte få planera för en fördubblad kapacitet. Det klarar inte klimatet.

Läs min fråga och svaret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s