De största skurkarna går i kostym

Så otroligt provocerande att europeiska banker aktivt försnillat upp mot 70 miljarder kronor i det som nu kallas Europas största svindelskandal. Svenska SEB ser ut att vara en del av det hela. Vi har ju hört tidigare om Nordeas aktiva ombesörjande av skattefusk, Danske banks pengatvätteri, Panama papers, Luxleaks osv. De största skurkarna går uppenbarligen i kostym.

Ska detta fiffel aldrig få ett slut? Jo, det går att sätta stopp för bankers och storföretags stöld av gemensamma resurser. Vänsterpartiet har ett färdigt 11-punktsprogram mot skattefusket. Det är bara att sätta igång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s