Nyhetsbrev 2018-09-14

EU-nämnd, långtidsbudget, skolstrejk, Ann Linde, val, pilbågsjakt, Ojnareskogen, Jonas Sjöstedt, rödgröna, fossil, Gröna Lund, klimatproblem. Läs mitt senaste nyhetsbrev: Nyhetsbrev Jens Holm 2018-09-14


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Nyhetsbrev 2018-09-14”

  1. Profilbild för hans.ryttman@telia.com
    hans.ryttman@telia.com

    Hej och tack för dina nyhetsbrev. Grattis till (V):s framgångar och dina förnyade riksdagsplats. Som du vet har jag önskemål om förändringar i den svenska jakten. Jag vill fråga dig om du är intresserad av att få idéer om vilka delar av jakten som jag ser mest allvarligt på och använda dessa för att skriva motioner. Jag vet att ytterst få enskilda motioner har någon som helst chans att komma upp till debatt och genomförande. Men kan du få fler i partiet att stödja dylika motioner? (MP) har också personer som är jaktkritiska och då kanske det går att finna fler som tycker att motionerna är värda att diskutera. Jag har inte kunskap om regelverket hur motioner ska skrivas utan jag kan endast tips på angelägna förändringar i jakten och motiveringar till dessa förändringar Ha det bra Hans

  2. Profilbild för Sylvia Z
    Sylvia Z

    Shame on Sweden for allowing bloody and cruel enterntainment called bow hunting! Truly tragic and unethical!