Gröna jobb i skogen

Vi har tusentals personer som har gått i flera år utan jobb samtidigt finns det stora behov i skogen. Skulle man inte kunna skapa gröna jobb i skogen åt långtidsarbetslösa? Jo, vi i Vänsterpartiet har föreslagit just detta och idag går Arbetsförmedlingen och Skogsstyrelsen med en satsning på 1500 nya jobb i skogen. Helt rätt!

Satsningen hade kunnat vara större, men steg i rätt riktning. Vi behöver fler händer och fötter i skogen. Fler som röjer, fixar ordning, bygger upp rastplatser där det behövs och överlag tillgängliggör så att fler människor kan ta sig ut i vår fantastiska vildmark.

Se vår motion ”En långsiktigt hållbar skogspolitik”, punkt 13 handlar om Gröna jobb i skogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s