Sista omröstningen

Jobbat hemifrån idag, med en sjuk son vid min sida. Snart dags att ta t-banan in till riksdagen för årets sista omröstning. Ska regeringen få höja taxan på Öresundsbron (nej!), hur hög ska EU-avgiften bli, vad ska vi ha för näringspolitik och en massa andra viktiga frågor väntar på beslut.

Men för mig är annars imorgon den stora dagen. Fem interpellationer med fyra olika ministrar. Jag läste just Carl Bildts svar till min om vad Sverige gjort för Västsahara. Och, jag vet inte om Bildt misstolkat min fråga för svaret handlar nästan uteslutande om vad EU gör. Har Sverige inte längre någon självständig utrikespolitik? Man börjar undra…

Min röst är tack och lov på bättringsvägen. Tack för alla tips på olika häxkurer. Testade några och de verkar ha funkat. Måtte rösten hålla nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s