Nyhetsbrev 2010-12-10

Läs gärna mitt senaste nyhetsbrev: Nyhetsbrev 2010-12-10

Om du inte ännu är prenumerant, lägg in dig som mottagare en bit ned till höger.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Nyhetsbrev 2010-12-10”

  1. Profilbild för Gunborg Nilsson
    Gunborg Nilsson

    Man blir fundersam om Sveriges relation till USA.Jag känner en oro.Det är för mycket, för tätt.Det verkar som om relationen är väldigt känslig för kritik och frågor ifrån oss medborgare.Militärövningar i Norrland,Afghanistan,USA:s ambassad och mera i samband med sista händelsen i Stockholm.Plus allt jag som medborgare inte vet,men som min magkänsla larmar om. Är inte Sverige ett fritt neutralt land som har förmågan till att kunna vara självgående? Jag vill inte bo i en yttre delstat till USA tack !!!