En reaktion på ”Nyhetsbrev 2010-12-10

  1. Man blir fundersam om Sveriges relation till USA.Jag känner en oro.Det är för mycket, för tätt.Det verkar som om relationen är väldigt känslig för kritik och frågor ifrån oss medborgare.Militärövningar i Norrland,Afghanistan,USA:s ambassad och mera i samband med sista händelsen i Stockholm.Plus allt jag som medborgare inte vet,men som min magkänsla larmar om. Är inte Sverige ett fritt neutralt land som har förmågan till att kunna vara självgående? Jag vill inte bo i en yttre delstat till USA tack !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s