En reaktion på ”Nyhetsbrev 2010-11-17

  1. Ditt nyhetsbrev är toppen! Jag höll på att få slag tidigare i år hemma hos mina barnbarn.Jag frågade föräldrarna varför de inte kastat plastnappflaskan (och alla de andra plastprodukterna=sked,tallrik,pipmugg etc)Och fick beskedet -när det gäller nappflaskan-att det inte tillverkas glasflaskor längre.Det är väl bara att någon sätter igång produktion av glasflaskor igen-ska det vara så svårt? Jag har aldrig gillat utseendet på plastflaskorna.De ser inte rena ut och det förvånar mej inte ett dugg att de innehåller gift.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s