Carlgren får antipris

I hård konkurrens med BP, Shell och Fortum tog miljöminister Andreas Carlgren miljörörelsens ”greenwashpris”. Carlgren har varit historisk som miljöminister och röstat igenom Sveriges dyraste motorvägsprojekt någonsin, Förbifart Stockholm. Carlgren menar dessutom att förbifarten är ”bra för klimatet”. Det är alltså inte så att han blivit överkörd inom den borgerliga regeringen.

Carlgren har dessutom varit med och fattat beslut om ny kärnkraft, licensjakt på varg, straffar vindkraften, avskaffat flygskatten, dragit ned på kollektivtrafiken och mycket annat. Grönmålningspriset är välförtjänt. Tyvärr.

Mer om regeringens klimatsvek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s