Mitt Almedalen

Framme i Visby och Almedalen. Annorlunda att komma hit och inte vara EU-parlamentariker. Från taxi till cykel, från hotell på Donnersplats till sterilt rum med toa i korridoren, från mat på restauranger innanför murarna till enkel förplägnad på campingen från en kasse från Ica Maxi. Men vem bryr sig om det yttre… Det är ju politiken och mötena som räknas.

Därför: Här är det offentliga som jag kommer göra de kommande tre dagarna. Dyk gärna upp om du är på plats!

Måndag
9.30 Djurskyddsdebatt, Högskolan. Arr Djurskyddet
14.30 Dags att rädda världen. Jag talar. Arr Vänsterpartiet
15.30 Ut med fossil energi. Energidebatt. Högskolan.
16.45 Kött – klimat. Debatt. Högskolan. SMMI

Tisdag
15.30 Trafik och genus. Högskolan. Arr. Miljöförbundet Jordens Vänner.

Onsdag
9.30 Klimatdebatt. Högskolan. Arr Naturskyddsföreningen
13.00 Debatt om demokratibistånd. Globala mötestorget. Arr ICLD

Suck, läste Fredrik Reinfeldts debattartikel idag. Han lågter fortfarande som om han är i opposition. Talar om utanförskap och alla problem som finns i Sverige. Men, vad det inte just det han lovade att han skulle lösa. Allt för få medier pressar honom på detta.


Publicerat

i

av

Etiketter: