Nu gäller det

Idag blir en spännande dag. Full fokus på valet i september.  Vänsterpartiets vallistor för riksdagen, landstinget och stadshuset ska klubbas. För mig känns riksdagslisten förstås extra spännande eftersom jag är föreslagen som kandidat på plats 5 på listan. 101 ombud ska rösta om plats för plats på respektive lista. Det finns chans/risk för att kandidater kommer åka upp och/eller ned på de olika listorna.

Som jag tidigare har berättat tycker jag att det är en stor ära att kunna få vara med att driva Vänsterpartiets valkampanj på Stockholmslistan. Om jag dessutom hamnar ännu längre upp än vad jag gör idag är det förstås ännu roligare. Men det är upp till ombuden att bestämma.

9.30 idag sparkar det igång i stadshuset i Södertälje. Valkonferensen är öppen för allmänheten, så det är bara att titta förbi om man känner för det. Jag kommer rapportera via twitter och den här hemsidan om hur det går.

Spänningen är nästan olidlig…


Publicerat

i

av

Etiketter: