Bildt, fördöm kuppen i Honduras!

Regeringen har sagt sig vilja använda ordförandeskapet till att värna demokratin och mänskliga rättigheter i världen. Men vad gör man när det verkligen gäller att agera? I söndags genomförde militärerna i Honduras en statskupp. President Manuel Zelaya fördes ut ur landet. Undantagstillstånd infördes. Vad gör vår regering i detta läge? Utrikesminister Carl Bildt tiger som en mussla. Carl Bildt, fördöm militärkuppen i Honduras!

Idag kl 18.00 på Medborgarplatsen, Sthlm, är det demonstration för återupprättande av demokratin i Honduras. Välkommen!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Bildt, fördöm kuppen i Honduras!”

  1. Profilbild för Oren

    Excuse me. The excellent site, has especially liked design. Thanks.While we have the gift of life, it seems to me that only tragedy is to allow part of us to die – whether it is our spirit, our creativity, or our glorious uniqueness.
    I am from Darussalam and now study English, tell me right I wrote the following sentence: ”Now, as you put in the frames, together with the help of the handyman, you also have to note that it also has to be fixed by nailing.”

    Thank you very much :o. Oren.