Attentat?

Igår affischerade jag och två kamrater i stora delar av Hammarby Sjöstad. Kändes finfint att få upp ett hundratal Eva-Britt Svensson runt om i kvarteret. Idag på förmiddagen var varenda affisch nedriven. Faktiskt utan undantag. Det som gör mig riktigt upprörd och faktiskt undrar om detta är en form av politiskt attentat mot oss är att alla moderaternas affischer sitter kvar. Vid flera tillfällen satte vi upp våra affischplakat precis bredvid moderaternas. Moderatplakatet var kvar men vårt nedrivet. Vi satte upp dem med fyra buntband på varje plakat, så de kan bara inte ha fallit ned av sig själv, även om det har blåst en del.

eb.jpg
Affischplakat uppsatt igår vid 23.30, nedrivet på förmiddagen idag. Under Moderataffisch som fortfarande sitter kvar.
Ve er fegisar som saboterar och inskränker demokratin på detta sätt!

Nej, jag anklagar inte moderaterna. Det vore under min värdighet att hänga ut någon utan saklig grund. Men det faktum att moderaternas plakat sitter kvar säger något om de politiska prioriteringar som vandalerna uppenbarligen har.

Fy på er som gjort detta!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Attentat?”

 1. Profilbild för jonny bothin

  Vi har fått tips om din blogg. Hoppas det var OK att både låna text + bild. Vi vill ju alla få stopp på sådant här sabotage.

  Vår artikel = http://www.videologg.se/eu-val-affischer-rivs-ner-i-sjostaden-men-en-del-bestar/

  Bästa hälsningar

  Jonny Bothin
  http://www.videologg.se
  Hammarby Sjöstads Blogg

 2. Profilbild för Jens Holm
  Jens Holm

  Hej Jonny
  Det var förstås helt OK. Bra att ni uppmärksammar detta!