Attentat?

Igår affischerade jag och två kamrater i stora delar av Hammarby Sjöstad. Kändes finfint att få upp ett hundratal Eva-Britt Svensson runt om i kvarteret. Idag på förmiddagen var varenda affisch nedriven. Faktiskt utan undantag. Det som gör mig riktigt upprörd och faktiskt undrar om detta är en form av politiskt attentat mot oss är att alla moderaternas affischer sitter kvar. Vid flera tillfällen satte vi upp våra affischplakat precis bredvid moderaternas. Moderatplakatet var kvar men vårt nedrivet. Vi satte upp dem med fyra buntband på varje plakat, så de kan bara inte ha fallit ned av sig själv, även om det har blåst en del.

eb.jpg
Affischplakat uppsatt igår vid 23.30, nedrivet på förmiddagen idag. Under Moderataffisch som fortfarande sitter kvar.
Ve er fegisar som saboterar och inskränker demokratin på detta sätt!

Nej, jag anklagar inte moderaterna. Det vore under min värdighet att hänga ut någon utan saklig grund. Men det faktum att moderaternas plakat sitter kvar säger något om de politiska prioriteringar som vandalerna uppenbarligen har.

Fy på er som gjort detta!

2 reaktioner på ”Attentat?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s