V bäst på miljö

Kul med Naturskyddsföreningens senaste granskning av partierna inför EU-valet. Vänsterpartiet rankas nämligen som bäst på miljön enligt de tolv parametrar som SNF har tagit upp.

miljoranking_dnsnf2.jpgPrecis som DN skriver idag: Vänsterpartiet får bäst betyyg i miljöranking. Det som jag dock inte gillar med artikeln är att SNFs generalsekreterare Svante Axelsson räknar upp fyra EU-parlamentariker som varit bra för miljön. Jag nämns inte bland dessa, trots att jag är en av de fem bästa i SNFs tidigare genomgång. Talade med Axelsson idag som sa att han visst hade tagit upp mig och han har bett DN om en rättelse. Rätt vill man ju ska vara rätt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”V bäst på miljö”

  1. Profilbild för Johanna
    Johanna

    Fantastiskt kul och välförtjänt för V.