Twitter/holmjens

Twitter är det senaste exemplet på narcissismen och självupptagenheten i dagens samhälle: Nu sitter jag på bussen, nu går jag på toaletten, äter en utsökt middag i centrala Sthlm, solen skiner i Bryssel ochsåvidare.

Vem tycker sånt är kul? Kanske jag… Bäst att testa. Den som vill kan därför nu följa vartenda steg jag tar på Twitter/holmjens.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Twitter/holmjens”

  1. Profilbild för floodis
    floodis

    Jag upplever det inte alls så. Det må vara meningen med twitter att ständigt berätta vad man gör och det finns säkert väldigt många som använder twitter på just det sättet.

    MEN, twitter används i praktiken till så mycket mer än så. Det hela beror på vilka man väljer att följa och vad man själv väljer att skriva. Senaste exemplet är moldaverna som använde twitter för några dagar sedan för att organisera protester mot det misstänkta valfusket. Jag skulle snarare vilja säga att twitter lika mycket är ett effektivt politiskt verktyg som det är vardagsnöje och allt därimellan. Twitter blir, som så mycket annat, det man gör det till och i detta fall är mångfalden stor.