Uppehåll till april

Hej

Det blir inget bloggande för mig fram till i början av april. Jag har just fått ett barn till (jättekul) och har ledigt i två veckor. Ser att det finns massa spännande att kommentera: bonusar, förfärliga EPA-avtal (godkända av EU), fortsatt hemlighetsmakeri om Acta m m. Det är bra, då har jag något att skriva om om två veckor. Återkommer då.

Jens


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Uppehåll till april”

 1. Profilbild för Jeanette Ahlgren

  Stort grattis Jens! Otroligt roligt!

 2. Profilbild för trollhare

  Grattis! 🙂 Kommer att sakna dina inlägg under tiden (fast jag nästan aldrig kommenterar, jag vet)

 3. Profilbild för Nathalie

  Stort grattis 😀

 4. Profilbild för Martin
  Martin

  Grattis, fick själv barn den 19:e april, blev det samma datum?

 5. Profilbild för Jens Holm
  Jens Holm

  Vår son kom den 20 mars, fem på morgonen.

 6. Profilbild för Martin
  Martin

  Och jag menade förstås 19 mars.. Grattis igen!