Välkommet haveri

De s k energisamtalen mellan regeringen och oppositionen har just brutit samman. Det var ett välkommet – och väntat – energihaveri. Välkommet därför det handlade om utbyggnad av tio nya kärnkraftsverk, väntat för att kärnkraft tenderar att haverera. Det enda jag inte riktigt förstått är vad oppositionen gjorde från början i de där samtalen. Det var väl rätt uppenbart att kärnkraften fanns med där hela tiden.

I vart fall, vi tänker inte ställa upp på någon utbyggnad av dyr, farlig och miljöovänlig kärnkraft. Låt Maud Olofsson stå där själv med Svartepetter.

DN. Aftonbladet.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Välkommet haveri”

 1. Profilbild för Eia Liljegren-Palmæe
  Eia Liljegren-Palmæe

  Ja jag blev också lättad. Men var i h-e håller partikamraterna hus? Varför aktiverar de sig inte i Folkkampanjen. Skall det bara vara mijöpartister? I styrelsen är vi för närvrande endast representerade av mig. Det finns en socialdemokrat och en politisk vild (fd bänsterpartist( resterande fem är med i mp.
  Har skickat ut ett upprop på vår miljölista, int en enda kotte har hört av sig. Jag antar att de flesta ny medlemmar också är mp, vi har fått över 300 nya sedan Mauds utspel!
  med solhälsningar Eia
  vice ordf i FMKK
  och ordförande i V-Årjäng