8hours – lansering

holm_jorgens_corbett.jpg 

Idag lanserade jag, Dan Jörgensen (socialdemokrat, Danmark) och Richard Corbett (Labour Storbritannien) kampanjen 8hours. Även Barbara Dias Pais från Compassion in World Farming deltog. Kampanjen syftar till att få in minst en miljon namnunderskrifter för en åttatimmarsgräns för djurtransporter. Hittills har vi fått in 37 700 undertecknare, så det är en bit kvar tills målet uppfylls. Men de senaste veckorna har det droppat mycket mer än tidigare, så det finns gott hopp…

Vill du hjälpa till? Vänligen skicka meddelandet nedan till alla nära och kära, underteckna med ditt namn. Lätt som en plätt!

Hej
Har du ännu inte skrivit under uppropet 8hours? Vänligen, gå in på www.8hours.se och skriv under för en maxgräns på 8 timmar för djurtransporter.

Sprid gärna detta till vänner och bekanta,

DITT NAMN

www.8hours.se finns också på Facebook. Om du är med där sök på ”8 hours” i sökfältet och går gärna med. Där kommer det också att hända en del i framtiden. Tack Frida som lagt upp gruppen!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”8hours – lansering”

 1. Profilbild för Magdalena van Hoorn
  Magdalena van Hoorn

  Hej Jens Holm!

  Jag tycker om att du tallar för vår djuren.
  jag tänka ochså på dem, planet eller vår jörden.
  jag vil hjälpa meer ochså.
  Känner du någon man så att jag kan ge du hjälp för vår jörden
  Som du göra är underbar. Tack Jens Holm och din jörd kompisor, din kamraten och din arbetskamraten

  MVH
  Magdlena van Hoorn

 2. Profilbild för Jerry
  Jerry

  http://www.8hours.se fungerar ej!

 3. […] från Vänsterpartiet hade Jens Holm i EU-parlamentet som slogs för denna fråga och var med och startade namninsamlingen 8hours. Nu arbetar Jens Holm i riksdagen och försöker i Sverige bland annat förbättra […]