Lisbon Treaty in Sweden – a Vote for the EU-state

Regret to inform that a couple of minutes ago the Swedish parliament did – as expected – approve the Lisbon treaty. The Left Party and the Greens voted against. The vote was preceeded by a 9 hours long debate. The Left Party´s proposal on postponing the whole vote (in order to gain time) didn´t gain any major support either. 1/6 (59) our of the 349 MPs was needed for that.

The final outcome was.
Yes: 243
No: 39
Abst: 13
 
The Left Party has 22 MPs and the Greens 19 -> 41 critics. A few of them couldn´t attend the vote, that´s why we didn´t even sum up to 41.
 
So Sweden becomes the 25th country to sign. A pity.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Lisbon Treaty in Sweden – a Vote for the EU-state”

 1. Profilbild för Johan

  Ja – nu är saken klar. Vi liksom de övriga EU-medlemmarna har röstat bort vår självbestämmanderätt och den nya superstaten Europa är ett faktum!
  Vinnarna är EU-byråkraterna och Bilderbergbankirerna som styr dem. Vi vanliga medborgare är förlorarna. Vi kommer snart att bli varse vad det vill säga att vara i bankirernas klor. Mera skatter, mer arbetslöshet, försämrad privatekonomi, mer övervakning och mer intrång i vårt privatliv är vad som väntar. Det är vår belöning för att vi gick med i EU!

 2. Profilbild för Johan

  Visst ja – jag höll nästan på att glömma att önska God Jul! Och välkommen in i den nya världsordningen! Visserligen styrs inte ännu hela världen av den engelsk-amerikanska elitistgruppen. Men det faktum att de nu har oss EU-medborgare i sitt våld betyder i praktiken att vi är där – vi lever nu i den nya världsordningen! Vi har lurats att tro att vi är fria. Istället har vi steg för steg blivit av med vår frihet. Nu är den borta.
  Det var en lätt match för bankirerna att lura av oss vår frihet här i Europa.
  Nu står skapandet av den nordamerikanska unionen på tur. Obama och de som ger honom order är väl medvetna om att det inte kommer att gå lika lätt som det gjorde hos oss. Välkommen till min blogg http://mittblod.blogspot.com om du vill ha fakta om vad som kommer att hända – och vara beredd!