Presstödet – vad var det jag sa

Ekot rapporterar idag om EU-kommissionens brev till regeringen idag. Som väntat kritiserar kommissionen utformningen av det svenska presstödet. Detta är precis vad jag har varnat för vid upprepade tillfällen.

Presstödsfrågan är verkligen ett paradexempel på hur den borgerliga regeringen lämnar över en känslig fråga till EU för att de ska stå med slaktkniven. Det är urusel och fegt. Det enda som kan upprätta regeringens förtroende nu är en mycket tydlig markering mot kommissionen att vi vill själva bestämma över presstödet och att vi kräver att hela ärendet dras tillbaka.

Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth (m) kan börja med att svara på min debattartikel i Journalisten.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Presstödet – vad var det jag sa”

 1. Profilbild för Jan Wester
  Jan Wester

  Anders Borghs nya favorituttryck är ju:

 2. Profilbild för Jan Wester
  Jan Wester

  Anders Borghs nya favorítuttryck är ju: ”Det bestämmer vi inte själva”. NEHEJ TA DIG RÄTTEN DÅ!

 3. Profilbild för Angelo

  Hi guys. I have been through some terrible things in my life, some of which actually happened. Help me! I can not find sites on the: Wooden framed bathroom mirrors. I found only this – top debt relief companies. Because that is how I would treat an acid washed wallpaper fiend. Another creative example is of a mirror with a pink glass background. Thanks :mad:. Angelo from Islands.