Vänsterpartiet = frihet

I en fransk genomgång av omröstningen av det s k Telekompaketet blir vänsterpartiet de som värnar friheten på nätet mest. Eva-Britt i topp och jag på en hedrande andraplats.

Moderaterna, kd och centern de som vill ha störst inskränkningar. Eller som en av Aftonbladets bloggare konstaterar:
”Jag trodde aldrig att jag anno 2008 skulle sitta och titta på en lista som tydligt visar att vänstern varit det parti som verkat mest konsekvent mot olika frihetsinskränkningar medan mitt gamla frihetsparti Moderaterna tillhör de sämsta på det området i hela Europa.”

Jo, så är det. Vänsterpartiet = frihet.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Vänsterpartiet = frihet”

  1. Profilbild för farmorgun

    Det är gott och väl, men det räcker inte med vänsterpartiet. Ett bra internet borde vara en fråga höjd över partiträtorna; men istället får industri och lobbyister makten över dem som ska stå upp för folkets demokratiska fri- och rättigheter. Just nu har jag svårt att känna tillit till någon politiker. Tycker att Erik Josefsson gör ett jättebra jobb i den här frågan, men jag har svårt med de korporativa inslagen i oppositionens politik. Bara för att ta ett exempel: STIMs modell är inget annat än en modell för att fortsatt tvinga artister att vara medlemmar i STIM eftersom artister idag inte kan beställa bränning av CD-skivor hos ett proffsigt företag utan att vara medlem i STIM!