Reinfeldt kommunist?

reinfeldt_kommunist.jpg

Ja, här är bildbeviset.

Flammans ledare om högerns hyckleri i Kinafrågan, och Arbetarens på samma tema.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Reinfeldt kommunist?”

  1. Profilbild för Petter
    Petter

    Väldigt formellt skriven text =)

    Alltid lika imponerande och samtidigt skrämmande att se (via bilder och rapporteringar) när de bygger nya fabriker för t ex elektroniktillverkning i Kina, huvudsak är det väl ODM (de som tillverkar västs konsumentelektronik) jättarna från Taiwan som investerar och driver sådana anläggningar där de har flera tusen som bor och jobbar på inne företagets område och arbetsstyrkan drivs som om de vore militärer. Som en liten stad inne på företagets egna område. Dock är väl sådana jobb av den bättre klassen av arbeten som finns tillgängliga utanför storstäderna.