Medielänkar

Kom tillbaka från en otroligt spännande och kul Kubaresa igår, därav en veckas frånvaro på denna blogg.

capitolium_kuba.jpg
Havannas Capitolium är flera meter högre än Washingtons.
 

Ett tips: Från och med nu kan man läsa de senaste medieklippen (pressklipp o dyl där jag omnämns eller artiklar som jag skrivit), länkade från min blogg. Titta i marginalen till höger och klicka på de rubriker som du vill läsa. Inom kort kommer också en indexsida för alla inläggen, d v s en sida där alla medieklipp ska finnas länkade (från förstasidan kan man bara läsa de fem senaste).6.50 går flyget imorgon till Bryssel. Det vankas omröstningar och debatt i utskotten: miljö, handel och klimat. Full rulle med andra ord. 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Medielänkar”

  1. Profilbild för Petter
    Petter

    Kul. Bra med medialänkar, lite lättare att hålla koll då. Lätt att missa något annars. Allt publiceras ju inte i våra stora tidningar.