Nyhetsbrev 2008-03-13

Hej alla,
Sitter på tåget mellan Offenburg och Frankfurts flygplats. Testar en ny rutt för att ta mig hem från Strasbourg. Offenburg ligger i Tyskland, men bara ett par mil från Strasbourg. Så varför inte åka tåg till flyget istället för buss? Tåget är modernt, snabbt och här finns dessutom Internet.
Så inleds mitt senaste nyhetsbrev. Läs hela här: Nyhetsbrev2008-03-13.doc


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Nyhetsbrev 2008-03-13”

 1. Profilbild för Petter
  Petter

  Tåg är så mycket bekvämare än buss också. 🙂

  Skulle uppskatta om du kunde släppa dina nyhetsbrev i PDF-format. Lättare att öppna, länkar blir klickbara etc.

  Såg att du skulle till Kuba, vore intressant att veta hur ett sådant land tänker sig att de ska klara sin el och energiförsörjning i framtiden. Att deras levnadsstandard slutade rasa beror ju till stor del att de kunde börja importera olja igen. Allt drivs ju med det. Deras jordbruk är intressant, men vad jag förstått är landet inte ens självförsörjande på socker längre. Ska det verkligen vara USA, Vietnam och Thailand som ska mata hela världen med sin stora ris-produktion och export?

 2. Profilbild för Jens Holm
  Jens Holm

  En av poängerna, förutom några dars semester, är just att kolla på deras satsning på ex vis lågenergibelysning, så det blir intressant. Oljan (fr Venezuela) är förstås ett problem. Får se om de har någon strategi kring det.

  Pdf är nog inte så dumt. Ska nog börja med det.