Djurens Dag

kalvar.jpg Idag den 4 oktober är det Djurens dag, något som firas över hela världen. Gå in på Djurens Rätts kampanjsida och se vad du kan göra. Djurens dag är också Franciskus av Assisis helgondag. Han var, enligt uppgift, vegetarian och en stor beskyddare av djuren.

Tack och lov har alla andra kopplingar till den 4 oktober fallit i glömska. Tänker förstås på att näringslivet tidigare hade denna dag som en kampanjdag mot löntagarfonder, för skattesänkningar och över lag en massa högerpolitik. Direktörerna har ersatts av kossor och grisar. Utvecklingen går framåt 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Djurens Dag”

  1. Profilbild för Johanna
    Johanna

    Bra att det finns politiker som kämpar för djuren. Fantastiskt bra med primatdeklarationen. Fortsätt så!