Individer offras i kampen mot terrorism

Har just talat i EU-parlamentet mot EU-ländernas skamfulla samarbete med CIA i kampen mot s k terrorister. Mitt tal (man får tyvärr sällan mer tid att tala på) kan man läsa här: CIA_anf_EP2007-09-27.doc

Nedan vårt pressmeddelande. Imorgoneftermiddag ska jag debattera frågan på bokmässan i Göteborg. Välkommen, till den som är i faggorna.

Agiza och Alzery – Sverige har inget lärt
EU:s tre maktcentra rådet, kommissionen och parlamentet diskuterar idag den olagliga verksamhet som USA:s underrättelsetjänst CIA ägnat sig åt i Europa. Bland anklagelserna finns hemliga och olagliga bortföranden och interneringar av fångar.
 
Rapporter från EU-parlamentet och Europarådet har bland annat kritiserat Sveriges dåvarande socialdemokratiska regering för att egyptierna Ahmed Agiza och Mohammed Alzery brutalt avvisades från Sverige den 18 december 2001 med hjälp av nordamerikansk och egyptisk säkerhetstjänst.
 
Debatten i EU-parlamentet äger rum samma dag som den svenska migrationsöverdomstolen rekommenderar regeringen att neka Alzery uppehållstillstånd, på hemliga grunder.
 
– Det framstår som att Sverige inte lärt eller ångrar någonting, säger Jens Holm (v), EU-parlamenteriker och ledamot i parlamentets särskilda CIA-utskott. Regeringen har dock fortfarande chansen att stå upp för de mänskliga rättigheterna och låta Alzery få uppehållstillstånd.
 
– Det är dags att välja sida, säger Holm. Vill verkligen den borgerliga regeringen delta i CIA:s olagliga agerande under beteckningen ”kriget mot terrorismen”, med hemliga bortföranden, tortyr och domstolsbeslut på hemliga grunder?
 
Agiza och Alzery utsattes för kränkande och förnedrande behandling redan på Bromma flygplats. Den illegala behandlingen fortsatte under transporten och övergick sedan till tortyr. Under 2004 ställdes Agiza inför rätta i en militärdomstol som dömde honom till 25 års fängelse för medlemskap i en förbjuden organisation. Han fick inte möjlighet att förbereda sitt försvar, att kalla egna vittnen eller att överklaga domen. Han dömdes på bevisning som härstammade från tortyr. Agiza sitter fortfarande i egyptiskt fängelse. Alzery släpptes 2003 och söker nu uppehållstillstånd i Sverige.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Individer offras i kampen mot terrorism”

 1. Profilbild för POLICE
  POLICE

  SKANDAL! SKANDAL! SKANDAL!

  Nödfall!

  SOME OF THE WORST CASES OF RACIAL PREJUDICE IN WORLD HISTORY!

  PLEASE MAKE SURE KING CARL XVI GUSTAF GETS THE INFORMATION BELOW!

  (There are thousands of copies of the information below on the Internet in Sweden.)

  The American people are thrilled to have their first African-American president.

  Speaking of Barack Obama—Barack Obama is a racial-minority individual and does not like racism:

  And Michelle Obama is a racial-minority individual and does not like racism:

  WORLDWIDE DISSEMINATION OF INFORMATION RELATING TO SCANDALS:

  (I) I do solemnly swear by Almighty God that George W. Bush committed atrocious, racist, hate crimes of epic proportions and with the stench of terrorism which I am not at liberty to mention. Many people know what Bush did. And many people will know what Bush did—even until the end of the world. Bush was absolute evil. Bush is now like a fugitive from justice. In any case, Bush will go down in history in infamy.

  (II) It is opined that Bill Clinton committed terrifying, racist, hate crimes during his presidency, and I am not free to say anything further about it. ‘Be sure your sins will find you out’ (Numbers 32:23).

  (III) What if basically all racial-minority people would subscribe to the interpretations that George Herbert Walker Bush committed monstrous, racist, hate crimes while he was the President of the United States? It will eventually come out: it is only a matter of time.

  (IV) I know it may be hard to believe. However, Ronald Wilson Reagan committed horrible, racist, hate crimes during his presidency.

  Respectfully Submitted by Andrew Yu-Jen Wang, J.D. Candidate
  B.S., Summa Cum Laude, 1996
  Messiah College, Grantham, PA
  Lower Merion High School, Ardmore, PA, 1993

  (There are thousands of copies on the Internet indicating the contents of (I), (II), (III), and (IV). For example, one can go to Google right now, type “George W. Bush committed hate crimes of epic proportions and with the stench of terrorism,” hit “Enter,” and readily find 1,000 or more copies indicating content of (I). For example, one can go to Msn right now (14 April 2009), type “It is opined that Bill Clinton committed racist hate crimes, and I am not free to say anything further about it,” hit “Enter,” and readily find more than 460 copies indicating content of (II). For example, one can go to Msn right now, type “George Herbert Walker Bush committed monstrous, racist, hate crimes,” hit “Enter,” and readily find more than 210 copies indicating content of (III). For example, one can go to Msn right now, type “Ronald Wilson Reagan committed horrible, racist, hate crimes during his presidency,” hit “Enter,” and readily find more than 180 copies indicating content of (IV). The contents of (I), (II), (III), and (IV) exist very extensively in all major search engines. And there are thousands of copies in very many countries around the world. For example, there are countless copies on the Internet in Australia, Brazil, Canada, China, Denmark, France, Germany, India, Japan, Korea, Russia, Sweden, the United Kingdom, etc.)

  “BAD NEWS FROM THE UNITED STATES: ON THE RACIST HATE CRIMES AND ETERNAL INFAMIES OF GEORGE W. BUSH, BILL CLINTON, GEORGE H.W. BUSH, AND RONALD REAGAN” BLOG OF ANDREW YU-JEN WANG
  ________________
  ‘If only there could be a Ban against invention that bottled up memories like scent & they never faded & they never got stale.’ Off the top of my head, it came from my Lower Merion High School yearbook.