Grönland

Hej alla,
Nu är jag tillbaka i EU-politiken igen och kommer fortsätta att skriva på www.jensholm.se.

När ni läser detta är jag antagligen i den nordligaste delen av Atlanten på väg till Ilulissat, på Grönlands östkust. Redan på måndag eftermiddag då jag kommer fram (det är fyra timmar i tidsskillnad) börjar möten om klimatförändringarna och Grönländsk politik. Häftigt! Jag kommer besöka orterna Kangerlussaq, Ilulissat och huvudstaden Nuuk. Syftet med resan är att studera klimatförändringarna på Grönland och knyta kontakter med grönländska politiker och aktivister. Jag kommer lägga upp bilder och korta här.

Den som redan nu vill läsa det senaste från Grönland (t ex hur hundslädsrutterna måste dras om p g a det allt varmare vädret) kan läsa dagstidningen: http://www.sermitsiaq.gl (på danska).


Publicerat

i

,

av

Etiketter: