Stoppa ockupationen!

palestina_annons.jpg

Idag har jag tillsammans med många andra köpt en annons i Svenska Dagbladet (s 17). Uppmaningen är att Israel ska upphöra med ockupationen av de palestinska områdena. Idag kl 17.00 är det demonstration på Sergels Torg. Välkommen!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Stoppa ockupationen!”

  1. Profilbild för Ralph Haglund

    Det är ju rätt trivialt egentligen – före bägge intifadorna som araberna själva utlöste, ökade deras ekonomi 7 resp 6% och där var knappast några vägspärrar. Be araberna sluta med terror, så kan de snart fortsätta den utvecklingen! Israel har velat ha fredsförhandlingar med omgivningen sedan det skapades.

    Som ett första effektivt steg kan Sverige/EU börja betona inledningen som möjliggör Vägplanen – att araberna upphör med hatpropagandan mot judar och Israel. Som bekant har den ökat och Sverige/EU har inte gjort ett dyft för stt stoppa det.

  2. Profilbild för jens

    Någonsin hört talas om fredsplanen från Arabförbundet, mars i år? Alla arabiska stater står bakom den: Israel ska dra sig tillbaka från ockuperade områdena, de arabiska länderna erkänner Israel. Tyvärr har det hittills varit kalla handen från Israel.

    Så var det med den fredsviljan…