Nyhetsbrev maj

Hej alla,
Ibland känns det hårt att komma tillbaka till Sverige. Vår nuvarande regering gör verkligen allt fel. Många frågar mig vad de sysslar med och vad som ska hända med vår välfärdsstat. Som förra veckan när riksrevisorn kritiserade regeringen för att bryta mot grundlagen i utförsäljningen av statliga företag, när Sverige vägrar att delta på konferensen om klustervapen eller när man drar in det statliga stödet för att ungdomar ska kunna få sommarjobb i våra kommuner. Det framstår som allt klarare att det är fyra förlorade år som vi har framför oss…

Annars har jag en ganska soft vecka här hemma i Sverige just nu. Det är en s k gul vecka, det betyder på EU-språk att vi EU-parlamentariker ska vara hemma i våra valkretsar och arbeta, något som jag gärna gör.

Läs hela nyhetsbrevet på: Nyhetsbrev_maj2007-05-30.doc


Publicerat

i

av

Etiketter: