Stoppa övergreppen på Colombias universitet!

En bra namninsamling som jag just skrivit på. Gör det du också

Stoppa övergreppen på Colombias universitet!

På Colombias universitet pågår allvarliga kränkningar av de mänskliga rättigheterna. Studentledare mördas och hotas och många andra tvingas på flykt Nu samlar Colombianätverket in namnunderskrifter till stöd för den colombianska studentrörelsen. Initiativet till kampanjen som berdrivs både i Colombia och internationellt kommer från Colombias nationella studentorganisation ACEU. Namnunderskrifterna kommer att överlämnas till den colombianska regeringen och Colombias ambassader på den colombianska studentdagen 8:e juni.

Du skriver under på:

http://www.namninsamling.com/ACEU_signatures

Glöm inte att bekräfta din underskrift genom att följa instruktionerna i mejlet du får efter att ha skrivit under. Sprid information om namninsamlingen till vänner och bekanta. Colombias studenter behöver vårt stöd! Man behöver inte vara student för att skriva under.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Stoppa övergreppen på Colombias universitet!”

  1. Profilbild för Oakes

    Hi guys. A mind troubled by doubt cannot focus on the course to victory.
    I am from Bosnia and , too, and now am writing in English, give true I wrote the following sentence: ”Amy told the nurse though that this is the worst she had ever felt.”

    THX :(, Oakes.

  2. Profilbild för Maisie

    Give please. Ask a deeply religious Christian if he?d rather live next to a bearded Muslim that may or may not be plotting a terror attack, or an atheist that may or may not show him how to set up a wireless network in his house. On the scale of prejudice, atheists don?t seem so bad lately. Help me! It has to find sites on the: The musky can be absorbed for entire person, proderin vs provillus.. I found only this – [URL=http://beta.selfplatform.eu/Members/Provillus/side-effects-of-provillus]side effects of provillus[/URL]. Before pics on provillus: near the hair of some low times, sort person has even parted, scratching them due to heat. After diagnosis shampoos the childhood focuses, indeed necessarily all, provillus online. THX :eek:, Maisie from Austria.